Na tien jaar freelancen in de journalistiek, in combinatie met de zorg voor een jong gezin, start Christine in 2016 Teksthuis. Na een rustige start heeft zij inmiddels een aantal vaste werkzaamheden en verschillende opdrachtgevers die zorgen voor een goedgevulde agenda.

In 2006 besloot Christine haar vaste aanstelling bij een publiciteitsbureau op te zeggen om als freelance tekstschrijver verder te gaan. Haar groeiende gezin vraagt in die tijd ook aandacht. Zij blijft intussen schrijven voor Klats, het Nederlands Dagblad, Uitzicht (ledenmagazine MMV) en opvoedmagazine Jente (uitgeverij Royal Jongbloed). Vrijwillig zet zij zich twee jaren (2009-2011) in voor het tweewekelijks Protestants Kerkblad Delft waar zij als een van de hoofdredacteuren verantwoordelijk is voor drie pagina’s algemene artikelen.

Chocolaterie Gelaterie De Lelie uit Delft vraagt haar de teksten te schrijven voor hun IJskrant. Weer later neemt het Delftse ontwerpbureau XD designers contact op om het Jubileummagazine van het Stads-Koffyhuis te schrijven. Intussen breiden ook de activiteiten voor uitgeverij Royal Jongbloed zich verder uit met artikelen voor specials als Liv, Fier en Ave.

Sinds 2018 werkt zij regelmatig mee aan magazines van VG Visie, waaronder Wintergasten, InRotterdam, InAmsterdam, InDenHaag en InUtrecht.